Gülşehir Belediye Spor Play-off larda

Nevşehir 1. Amatör Ligde normal sezon bu hafta oynanan maçlarla sona erdi. Alınan sonuçların ardından Gülşehir Belediye Spor Normal sezonu 3. Bitirerek Play-offlarda Suvermez Spor İle Eşleşti.

Nevşehir 1.Amatör futbol Ligi’nde normal sezon bu hafta oynanan maçlarla sona erdi. Alınan sonuçların ardından Play-Off’a kalan son takımlarda belli oldu.

Nevşehir 1.amatör ligde 2016-2017 futbol sezonunun tamamlanmasının ardından 11-12 Mart tarihinde A ve B grubunda ilk dört sırayı alan takımlar ise play off maçlarında karşılaşacaklar.

Play off müsabakalarında A grubunun birincisi Çat Gençlikspor, B grubunun dördüncüsü olan Derinkuyugücü ile B grubunun birincisi NEÜ Gençlikspor A grubunun dördüncüsü Acıgölspor ile A grubu ikincisi olan Kapadokya Avanosspor, B grubunun üçüncüsü olan Kapadokya Göremespor, B grubunu ikinci sırada tamamlayan Suvermez Kalespor, A grubunun üçüncüsü Gülşehir Belediyespor ile eşleşti.

Müsabakalar deplasmanlı lig usulüne göre ilk maçlar 11-12 Mart tarihlerinde oynanacak olup rövanş maçları ise 18-19 Mart tarihlerinde oynanacak. Müsabakalar sonrasında tur atlayan takımlar kura çekimi ile yarı final maçında iki maç üzerinden karşılaşacak olup, finale kalan takımlar ise 26 Mart Pazar günü Nevşehir 1.amatör lig şampiyonu olabilmek için karşılaşacaklar.
Nevşehir 1.amatör ligde şampiyon olan takım ise Bölgesel Amatör Lig´de Nevşehir´i temsil edebilmek için 15 Nisan tarihinde Nevşehirspor ile karşılaşacak.

Gülşehir Belediye Spor Telekom Sporla oynanan liğ maçında çıkan olaylar sebebi ile play-off maçlarını Nevşehir 3nolu Çim Sahada Oynayacaktır Takıma destek vermek isteyen tüm sporseverlerimiz için Gülşehir Belediye Binamız Önünden Maç Günü Otobüs Kaldırılacaktır.