Gülşehir’de Dev Erkanda Milli Maç Heyecanı Yaşandı.

03 Temmuz 2024, Çarşamba

Gülşehir’de Dev Erkanda Milli Maç Heyecanı Yaşandı.

Milli Takımımızın çeyrek final niteliği taşıyan Avusturya maçını Gülşehirli vatandaşlarla birlikte izleyen İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, Savcısı, Emniyet Müdürü hop oturdu, hop kalktı... Bu maçı vatandaşlarla beraber izleyen Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci de heyecanına hakim olamayan isimlerden oldu... Milli Takımın galibiyet golünü atmasıyla birlikte oturduğu yerden kalkıp, bir anda havaya fırlayarak büyük sevinç yaşayan Başkan Çiftci'nin o anki heyecanı görülmeye değerdi... "Teşekkürler Gülşehir Teşekkürler Milli Takım " Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci; "Birlik ve beraberliğin önünde hiç bir engel duramaz. Bir ilki,heyecanı ve çoşkuyu siz kıymetli hemşehrilerimle yaşamanın sevincini, #bizimçocuklar’ ların muhteşem galibiyetiyle süsledik. İyi ki varsınız" dedi.